Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

Elektra aanleggen

Doordat wij over geavanceerde tekensoftware (BIM)en gespecialiseerde vakmensen beschikken, kunnen wij samen met de klant meedenken over functionele en praktische oplossingen. Wij zijn actief in de woningbouw, utiliteit, kantoren, winkels, etc zowel nieuwbouw als renovatie voor aannemers, woningcoöperaties, bedrijven en particulieren.


Licht- en Krachtinstallaties

Hoogstraten Groep Almelo ontwerpt en installeert lichtinstallaties in kantoren, bedrijfsgebouwen, fabrieken en woningen. Bij het ontwerp van lichtinstallaties denken wij mee over de functionaliteit van de verlichting. Denk hier bijvoorbeeld aan de vereiste lichtopbrengst, energiebesparing, bewegingssensoren tot de keuze van het armatuur. Krachtinstallaties samen met lichtinstallaties zijn het hart van een bedrijf en zijn zeker bepalend voor het functioneren van het bedrijf. Ook bij het ontwerp en installatie van de krachtinstallaties vind u in Hoogstraten Groep Almelo een goede partner.

Domotica (KNX)

Domotica is de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Maak uw huis slim! Wat betekent dat? Bijvoorbeeld: het licht gaat automatisch aan als u een ruimte in loopt, of de zonneschermen gaan automatisch uit als de zon schijnt. Ook een koppeling met de verwarming of het inbraakalarm is mogelijk. Wij passen domotica toe bij particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Hierbij hanteren we twee belangrijke voorwaarden: ten eerste dat de aanpassingen leiden tot een groter comfort en ten tweede dat de aanpassingen bijdragen aan een grotere duurzaamheid van uw woning of pand. De mogelijkheden met domotica zijn ongelooflijk groot en volledig aan te passen aan uw wensen. We kijken graag met u naar de mogelijkheden voor uw woning of pand.