Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

Nen-3140 Inspectie & APK KEuringen

De overheid stelt strenge regels aan uw elektrische infrastructuur en elektrische arbeidsmiddelen. De NEN3140 wordt daarbij door de wetgever, de arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen als bindend beschouwd. Door regelmatig een elektrotechnische inspectie uit te voeren, maakt u aantoonbaar dat u alles in het werk stelt om aan de wettelijke eisen en veiligheid te voldoen.

Wij ondersteunen u graag bij het maken van een gedegen inspectieplan. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een op zichzelf staande NEN3140 inspectie.

Wilt u een quickscan of een onafhankelijke NEN-3140 inspectie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

APK Keuringen voor woningen
Net als bij auto's kan een APK keuring eventuele gebreken in uw woning ophelderen. De periodieke keurig voor woningen wordt uitgevoerd door onze inspecteurs. Hierbij worden de elektrische-, gas-, en waterleiding installaties en voorzieningen beoordeeld. De installaties en voorzieningen worden visueel beoordeeld op o.a. beschermingsmaatregelen, vervolgens worden er diverse metingen en beproevingen uitgevoerd. Deze metingen hebben primair betrekking op veiligheid, zo worden er metingen uitgevoerd aan o.a. aardingssystemen, verbrandingsgassen en leidingwaterinstallaties i.v.m. legionella gevaar.

Wij voeren deze keuringen uit voor particulieren, VVE's, huisbazen en woningcoöperaties. Wilt u ook een keuring laten uitvoeren neem dan contact met ons op.