Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TEAMLEDEN GEZOCHT!

Wij zijn opzoek naar E en W (hulp)monteurs. Wij zijn leerbedrijf en kunnen samen met jou een deeltijd opleiding (kosteloos) selecteren.

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Reageer dan op deze vacature.


Welkom bij Hoogstraten Groep Almelo

Al ruim 50 jaar hét installatiebedrijf van Almelo en omstreken. Hoogstraten Verwarming BV werd opgericht door F. Hoogstraten in 1966. Inmiddels staat Hoogstraten Groep Almelo als TOTAALINSTALLATEUR voor kwaliteit en klantvriendelijkheid bij het realiseren van alle installatietechnische werkzaamheden. Voor zowel woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, aannemersbedrijven, bedrijven, en particulieren verzorgen wij de complete W&E- installaties. Van adviseren en ontwerpen tot uitvoering, opleveren, service en onderhoud van het installatiewerk. Hoogstraten Groep Almelo voelt zich prima thuis in zowel nieuwbouw als renovatiewerk. Naast Centrale Verwarming en Loodgieterswerk behoren ook Elektra, Ventilatie en Luchtbehandeling/Koeling tot onze standaard werkzaamheden. 

DUURZAAMHEID EN BIM TEKENEN 

Hoogstraten is volop bezig met duurzaamheid in het installatie vak, warmtepompen, wtw ventilatie en PV panelen zijn nog maar het begin. We staan aan de vooravond van grote aanpassingen en configuraties van installaties. Gasloos bouwen en bestaande panden transformeren naar energiezuinige gebouwen is voor de nabije toekomst de uitdaging!! Hoogstraten geeft de constante vernieuwingen en ontwikkelingen veel aandacht.

Naast deze ontwikkelingen is er een nieuwe wijze van engineering en tekenen, Building-Information-Modeling oftewel BIM. Deze wijze van 3D tekenen worden fouten beperkt doordat Architect, Constructeur, Aannemer en Installateur allemaal in hetzelfde model ontwerpen en tekenen. Op die manier komen onmogelijkheden direct aan het licht en worden voorafgaand aan het (ver)bouwen opgelost. Hoogstraten is volledig ingericht en heeft BIM modelleurs in dienst, praktisch ieder (nieuw)bouwproject wordt met BIM gerealiseerd.

            HOOGSTRATEN GROEP ALMELO

                                1966 - 2016

                      

Wij zijn bijzonder trots deze mijlpaal te hebben behaald in 2016 en gaan trachten onze kennis en vaardigheden nog jaren aan te bieden. We willen onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Directie & medewerkers Hoogstraten Groep Almelo Totaal Installateur

NIEUWE CV KETEL NODIG?

Nieuwe Intergas ketel geleverd en gemonteerd al vanaf :

                € 1.375,=

Inclusief btw - geen onderhoudscontract verplicht !! - prijs onder voorbehoud van bezichtiging door Hoogstraten.