Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

airconditioning

Heeft u het deze zomer ook zo warm gehad? Ieder jaar lopen de temperaturen op tot steeds extremere waarden. Een airconditioningsysteem draagt bij aan een prettig leef- en/of werkcomfort. Hierbij valt o.a. te denken aan bijvoorbeeld een betere nachtrust met een airco in de slaapkamer of een betere productiviteit op kantoor/werkvloer. Hoogstraten heeft ook op het gebied van airconditioners scherpe aanbiedingen voor u. Maakt u een afspraak voor een bezichtiging / prijsopgave. Tel.nr. 0546 473673, via website of info@hoogstratengroep.nl .

Onze werkzaamheden
Niet alleen het plaatsen van airco's behoort tot onze standaard werkzaamheden, ook het onderhouden ervan kunnen wij u bieden. Bijvoorbeeld het controleren op lekkages, schoonmaken van binnen en buiten unit als ook het bijvullen en verhelpen van storingen aan uw systeem.

Voor iedere situatie een geschikte airco
Voor alle verblijf- en/of werkruimtes is een systeem beschikbaar. Te denken valt aan slaapkamer, woonkamer of misschien wel een compleet klimaatsysteem voor een kantoor, bioscoop of school. Wij bekijken graag de situatie en bespreken de wensen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Airco’s in diverse uitvoeringen
Airco binnen-units zijn er in verschillende modellen met als bekendste daarvan de ‘hoge’ wandmodellen. Deze units zijn in bijna alle situaties te plaatsen en hebben tevens een gunstige prijsstelling.
De veelzijdige airco vloer-plafondmodellen zijn zowel leverbaar voor kleine als grotere ruimten en in bijna alle situaties te monteren.

Airco cassettemodellen zijn zeer geschikt voor grotere ruimten. Deze blazen op 4 plaatsen warme of koude lucht uit. Nadeel kan zijn dat dit model ingebouwd moet worden in een systeem- of vast plafond met inspectieluik. In veel situaties blijkt dat dit in woningen niet toegepast kan worden.

Airco satellietmodellen, ook wel kanaalmodel genoemd, bieden het beste comfort en zorgen voor de beste luchtverdeling. Op het binnendeel worden meerdere geïsoleerde slangen of buizen aangesloten die verbonden worden met inblaasroosters (wervelroosters), waardoor lucht overlast minimaal is.

Koelen en verwarmen naar wens
De meeste aircosystemen kunnen ook gebruikt worden als verwarming, doordat ze uitgevoerd zijn met een warmtepomp. In voornamelijk zakelijke gebouwen wordt hier steeds meer gebruik van gemaakt, waardoor er geen gebruik meer wordt gemaakt van cv-installaties. Te denken valt aan multi-splitsysteem, VRF-systeem of lucht-water warmtepompen.

Vrijblijvende offerte
Aangezien elke situatie verschillend is, maken we graag een offerte op maat. We bieden daarom aan om de situatie op locatie te komen bekijken en bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden is geheel vrijblijvend.

Onze merken:

             

Klik hier om uw inhoud te bewerken