Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

Loodgieters Werk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Vaak is het omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden. U schakelt dan het liefst een specialist in omdat u dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan bij iedere klus, groot en klein, voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Lekkage

Heeft u lekkage in uw keuken of badkamer of is uw dakgoot lek? Hoogstraten Groep Almelo is u graag van dienst bij het verhelpen van uw problemen.
Door onze ruime voorraad aan materiaal in ons magazijn (ruim 38.000 artikelen) kunnen wij uw problemen snel verhelpen. U kunt ook 's avonds en in het weekend gebruik maken van onze service, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0546-473 673

Nieuwe keuken of badkamer

Ook bij de renovatie van uw badkamer of keuken bent u bij Hoogstraten Groep Almelo aan het juiste adres. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden die voor uw wensen van toepassing zijn. Zoals het verplaatsen van uw douche of het plaatsen of verwijderen van uw bad of heeft u toch liever een extra buitenkraan?  Wij helpen u graag verder!

Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten kunt u bij ons terecht:
- Gas installaties
- Water installaties
- Dakgoten
- Water ontharders
- Sanitair
- Riolering
- Hemelwater