Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij gespecialiseerd in de uitvoering van werkzaamheden gericht op vervanging en plaatsing van sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van badkamer, toilet wasruimte, keuken en dergelijke.


Reparaties
Voor al uw ingrepen op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met ons. Of het nu gaat om het vervangen van alleen een kraan of een complete badkamer inclusief leidingwerk. Voor grote en kleine reparaties of ingrepen zijn wij de specialist die u zoekt.


Renovatie
Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt ervaring en is daarom ook een specialistische klus. Ons advies is daarom ook altijd: schakel een erkend installatiebedrijf in voor deze werkzaamheden! Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt, kunt u hier jarenlange problemen van ondervinden. U mag van een erkende specialist verwachten dat renovatieklussen gedegen uitgevoerd worden. Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus maar vaak wel voordeliger dan wanneer u ervoor kiest om alles volledig te vernieuwen. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven zonder dat alles vervangen moet worden.


Nieuwbouw of Verhuizen
Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een andere woning of bedrijfspand betrekt zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet voldoen aan de gestelde eisen of stijl die u graag wil hebben. Het kan voorkomen dat u zelfs nog mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wil hebben. Een groot voordeel, want u kunt direct een keuze maken die helemaal bij u past. U heeft een bepaald eindbeeld en een lijst met wensen voor het de ruimte opgesteld. De vervolgstappen zijn van groot belang. Hier kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies en waar mogelijk de plaatsing van het sanitair. Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand.
Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Klik hier om uw inhoud te bewerken