Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

Verwarming

Sinds 1966 is Hoogstraten Groep Almelo al actief in verwarming-installaties en mogen ons hierdoor specialist noemen. Onze klanten bestaan uit particulieren, woningbouwcoöperaties, bedrijven, aannemers en verenigingen van eigenaren. Voor deze klanten voeren wij diverse werkzaamheden uit zoals het onderhouden van cv-ketels, vervangen van cv-ketels, plaatsen van complete cv-installaties en het oplossen van storingen.

Nieuwe CV-ketel

De cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. Is uw cv-ketel van deze leeftijd dan is het zeker het overwegen waard om te investeren in een nieuwe cv-ketel. De nieuwe generatie cv-ketels zorgen voor een behoorlijke rendementsverhoging. Investeren in een nieuwe cv-ketel is naast een enorme comfort-verbetering ook zeker een besparing in uw energiekosten. Het hele jaar door vervangen wij cv-ketels maar het is beter om uw ketel in het voorjaar of in de zomer te vervangen zodat u niet gauw in de kou zit. Uiteraard kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het plaatsen of vervangen van een nieuwe cv ketel.

Vloerverwarming

Vloer- en wandverwarming zijn vormen van onzichtbare verwarming. De leidingen waar het warme water doorheen stroomt, zijn in de vloer of de wand aangebracht. Het water wordt opgewarmd door uw cv-ketel of warmtepomp. Vloer- en wandverwarming kent veel voordelen. Door gelijkmatige afgifte van warmte biedt het systeem een hoog warmtecomfort. Het zorgt voor de ideale lijn qua temperatuurverdeling: u heeft warme voeten, maar houdt letterlijk het hoofd koel. In de praktijk betekent dit dat de ruimtetemperatuur altijd iets lager mag zijn dan bij andere verwarmingssystemen. Nog een voordeel is dat u met een gerust hart kunt kiezen voor een plavuizen of natuurstenen vloer: gecombineerd met vloerverwarming voelt een dergelijke vloer niet kil aan. Integendeel, u zult aangenaam verrast zijn door het comfort!

Klik hier om uw inhoud te bewerken