Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

Ergonomisch Sanitair

Naarmate we ouder worden hebben we behoefte aan zaken die ons functioneren vergemakkelijken. Schaamte is nergens voor nodig, ieder persoon krijgt er in zijn leven mee te maken. Ook in onze disciplines zijn er legio mogelijkheden om u als klant het leven aangenamer te maken. Er zijn bijzonder veel oplossingen in sanitaire voorzieningen. Bijvoorbeeld de badkamer of doucheruimte is nog in “originele” staat en er is behoefte aan een verhoogd closet en beugels om het opstaan te vergemakkelijken. In oudere woningen ontbreekt vaak een toilet op de 2e verdieping, in veel gevallen kunnen we hier oplossingen bieden. Daarnaast heeft uw bad of douche waarschijnlijk een hoge instap rand en ontbreken de benodigde steunbeugels, dan gaat douchen of in bad gaan een steeds groter obstakel vormen. Op latere leeftijd moeten we ook steeds vaker naar het toilet , ook midden in de nacht. Goede passende sanitaire voorzieningen welke gemakkelijk toegankelijk zijn dragen dus veel bij aan uw comfort en vooral veiligheid.


Kostenbesparende oplossingen
Wij denken graag met u mee in kostenbesparende oplossingen voor uw badkamer of toilet. Door eenvoudige aanpassingen in de vorm van verhoogde toiletten, een verbeterd douchegarnituur, steun- grijpbeugels en thermostatische kranen wordt zonder overlast al comfortverbetering gegenereerd.

Oude slaapkamer
Zijn uw kinderen inmiddels al het huis uit en fungeren hun voormalige slaapkamers als “opslagruimte”? Het ombouwen van een bestaande slaapkamer naar een functionele badkamer, kan door slimme toepassing van de materialen voor wanden en vloerafwerking luxueus en tegen een bescheiden budget worden uitgevoerd. Door toepassing van bijvoorbeeld een Sanibroyeur kan er een toilet op de 2e verdieping gerealiseerd worden met een aansluiting op de dunne afvoerpijp van de bestaande wastafel of wasmachine. Dit voorkomt vaak een aanzienlijke verbouwing in uw woning. Door het aanbrengen van een goede ventilatie kan condens uit de ruimte snel worden afgevoerd en blijft het klimaat comfortabel en materialen langer goed.

Ergonomisch sanitair
Bij zeer krappe badkamers kan een systeem worden toegepast waarbij alle sanitaire toestellen horizontaal over een rail langs de wand kunnen schuiven. Wat in de weg hangt schuift u gewoon opzij. Hoogstraten heeft ook diverse douchestoelen, handgrepen en diverse sta-op-hulpmiddelen in het pakket afgestemd op het sanitair.

Onze adviseurs komen graag geheel vrijblijvend langs om samen met u te zoeken naar geschikte oplossing aan de hand van uw wensen. Bel ons voor afspraak 0546 473673.