Heeft u een STORING?

DIRECT CONTACT!

Tel: 0546 473673

Van Weerden Poelmanweg 5b, Almelo

CV-KETELS

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZORG EN COMFORT

Wij maken uw huis toekomst bestendig

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

TOTAAL INSTALLATEUR

Uw partner voor al uw installatie werk

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

ZONNEPANELEN

Voor elk budget een oplossing

BEKIJK PAGINA OFFERTE AANVRAGEN

kinemagic douche cabines

Wij zijn officieël dealer van Kinemagic douchecabines. Naarmate onze leeftijd vordert is een bad minder praktisch, of zelfs onveilig in het dagelijks gebruik. In- en uitstappen wordt lastiger en u loopt het risico uit te glijden, met alle gevolgen van dien. Heeft u ook wel eens met de gedachte gelopen om uw bad te vervangen door een douche, maar ziet u op tegen de verbouwing? Dan hebben wij nieuws voor u !!

Plaatsing binnen 1 dag
Kinemagic is dé oplossing. Met dit douchesysteem, dat in elke badkamer kan worden toegepast wordt uw bad vervangen voor een ruime douchecabine. En dat zonder ingrijpende verbouwing, in één dag !! Het vervangen van uw bad was nog nooit zo eenvoudig!

Comfortabel en veilige douche
Met Kinemagic van Kinedo geniet u zorgeloos van een comfortabele en veilige douche. Niet voor niets is onze slogan 'Ervaar het plezier van water'! Als dealer van Kinemagic begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving voor u is.  Deze fabrikant bestaat al meer dan veertig jaar en heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Materialen, design en techniek, elk detail is ontworpen om u de douche van uw dromen te geven. Aan alles is gedacht en veel is mogelijk. Natuurlijk zijn douchezitjes en beugels ook ruim in de mogelijkheden om het zelfstandig douchen voor u zo lang en zo comfortabel mogelijk te maken.

Afspraak maken
Wilt u van uw badkamer een optimale ontspanningsruimte maken, ruim
en toegankelijk? Wij komen graag bij u langs voor een gratis advies op maat.
Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.